menu Home
Radio Nieuws

Night Grooves en Facet Ridderkerk gaan DJ’s een extra podium bieden.

Paul | 7 mei 2021

Facet Ridderkerk biedt met talent 0180 jongeren de kans om met hun talent naar buiten te treden en dit verder te ontwikkelen. Night Grooves & Ridderkerk FM geven deze talenten ook graag een extra podium.

Als talentmakelaars helpen de jongerenwerkers van Facet Ridderkerk de jongeren hun talenten en drijfveren te ontdekken en ontwikkelen. Het project zet deelnemers in hun kracht, individueel en in groepsverband. Talent 0180 biedt onder andere workshops aan op het gebied van dj, rap, muziekproductie en theater. Heb je zelf leuke ideeën of lijkt het je wat om aan een van deze programma’s mee te doen…. neem dan contact op met Facet op, of kijk even op hun site….en wie weet kunnen ze je er bij helpen.

Onlangs heeft Night Grooves Facet Ridderkerk benaderd met de vraag of er misschien dj’s zijn die hun talent willen laten horen op Ridderkerk FM. En die zijn er…..maar helaas hebben de corona restricties ook nadelige gevolgen voor de programma’s die door Facet Ridderkerk zijn opgezet.

Dj-workshops / DJ Café

Tijdens de DJ workshop leren de jongeren  verschillende stijlen muziek door elkaar te mixen. Bij deelname aan de workshop wordt ook geleerd hoe je moet performen achter de draaitafels! In het DJ Café op donderdagavond kun je vervolgens in de juiste setting oefenen, en daarnaast voegt Talent 0180 regelmatig djs uit het DJ Cafe toe aan de line up van een tof feest in De Loods. Dj’s die eerder meededen worden geregeld gevraagd om te draaien op verschillende feesten.

Jammer genoeg kunnen deze  programma’s vanwege de geldende restricties op dit moment niet doorgaan, maar zodra er weer meer mogelijk is zal Night Grooves zeker weer contact op nemen met Facet om jongeren met hun talent op Ridderkerk FM een extra podium te geven.

Gelukkig was er al 1 DJ die zich had aangemeld om een set te laten horen tijdens een extra uurtje Night Grooves!

DJ YTI

Luke Baanen (22) oftewel DJ YTI (spreek uit als Whitie) is in Nederland geboren maar verhuisde op jonge leeftijd naar Zuid Afrika waar zijn liefde voor “Electronic Dance Music” ontstond. Hij begon daar te draaien op school feesten en eenmaal terug in Nederland deed hij mee aan een aantal dj contests.
Door verschillende contests te winnen wist hij zijn plekje in Nederland te bemachtigen om zijn “sound” te laten horen.

We zijn blij dat DJ YTI, die regelmatig bij Facet in de loods te vinden is, zaterdag de eerste DJ is die zijn sound zal laten horen tijdens een extra uurtje Night Grooves op Ridderkerk FM.

Vergeet niet te luisteren!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.