menu Home
Algemeen

Gat winkelcentrum na jaren provisorisch gedicht

Paul | 4 mei 2021

door Jan-Hein Visser

Hemel en aarde zijn bewogen, jaar in, jaar uit, om een gevaarlijke situatie onder de aandacht te brengen. Minstens drie jaar lang werd het gat desondanks alleen maar groter. De oude eigenaar van winkelcentrum Ridderhof interesseerde het al een tijd weinig meer hoe haar vastgoed erbij stond. Maar op 4 mei 2021 is dan eindelijk het gat bij de zij-ingang van de Ridderhof ter hoogte van de AH, na lang aandringen opgevuld met wat cement. En dat was hard nodig, want de nodige struikelpartijen vonden daar al plaats. Weliswaar blijf het aanzicht van een kapotte, gebroken, verzakte drempel nog wel even bestaan, want totdat overal álles wordt vervangen, worden alleen nog noodreparaties verricht. Vervangen van de tegels en de drempel zou op dit moment dan ook een verspilling van geld en materialen zijn. De nieuwe eigenaar van het winkelcentrum is ondertussen druk bezig met een grootscheepse verbouwing aan de zijde van de Jumbo-supermarkt. Pas wanneer dat allemaal is afgerond – en de LIDL naar het centrum van Ridderkerk trekt – gaat men ook de vloeren van de ‘oude’ Ridderhof, die nog meer beschadigingen kent, volledig vervangen.

 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.