menu Home
Politie

Grote politie inzet op de Geerlaan in Ridderkerk

Paul | 25 april 2021

Zaterdagavond 24 april is de politie in totaal drie keer ter plaatse gegaan voor de melding van een burenruzie aan de Geerlaan. De oorzaak zou erin liggen dat de ene buur geluidsoverlast van de andere buur ervoer. De meldingen werden ieder keer wat heftiger, met meer mensen erbij, spullen die vernield werden, etc. Bij de laatste melding was zelfs sprake ruzie tussen meerdere mensen, waarbij een mes en een hamer zou zijn gezien. Vanwege de heftigheid is de politie daar met meerdere agenten ter plaatse gegaan. Een mes of wapen is daar overigens niet aangetroffen. Bij de laatste melding koos een van de buren ervoor om (tijdelijk) naar elders te gaan, waardoor de rust weerkeerde. Op de Geerlaan is niemand aangehouden.

Bij de laatste melding werd gemeld dat een auto vanaf de Geerlaan was weggereden die mogelijk iets met de burenruzie te maken had gehad. De auto werd op Dr. ir. Lelystraat stopgezet. De 21-jarige bestuurder uit Ridderkerk werd direct agressief en wilde niet meewerken. Hij is daarvoor, én voor belediging, aangehouden. Zijn 16-jarige bijrijder had geen identiteitsbewijs bij zich en is om die reden aangehouden. De jongen is dezelfde avond heengezonden, de 21-jarige vandaag.

Written by Paul

Comments

This post currently has 1 comment.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.