menu Home
Algemeen

RIVM update: Positieve Covid-19 testen lopen met 20 op in Ridderkerk

Paul | 6 april 2021

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat de afgelopen 24 uur in Nederland bij 5592 mensen het nieuwe coronavirus is vastgesteld. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 20. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen 7 dagen is 182. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 4417. Er is in de afgelopen 24 uur 1 inwoner van Ridderkerk opgenomen in het ziekenhuis. Er is in de aflopen 24 uur 1 inwoner van Ridderkerk overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

Lees alle cijfers voor Ridderkerk hier

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.