menu Home
Algemeen

Sympathieke Ridderkerkse zanger Javi Escalera brengt cd-single uit met een boodschap

Paul | 4 april 2021

De nieuwe single van Javi Escalera heeft de titel “Wat Ik Zie”. We zijn natuurlijk gewend geraakt aan de romantische insteek van deze Spaans/Rotterdamse chansonnier, maar deze keer, betreft het een liedje met een idealistische boodschap; We leven in een wereld waar nog steeds heel veel ellende heerst. De tekst omschrijft de visie van Javi, en geeft zijn realistische kijk op hoe we volgens hem het één en ander zouden kunnen veranderen, zodat het een wereld wordt met alleen blije mensen. Als we de krachten bundelen kunnen we daadwerkelijk iets betekenen voor elkaar, en voor deze aardbol. Dit lijkt misschien een utopie, maar zoals Javi zingt, samen kunnen wij de wereld veranderen, als we ons maar realiseren dat we deze mooie aarde delen met elkaar, en dat we ook eens moeten denken aan een ander. Niets gaat vanzelf; als we echt iets willen bereiken dan moeten we de krachten bundelen, en verder kijken dan onze neus lang is. Zoiets simpels als een glimlach kan ons al dichter bij het geluk brengen; en streven wij niet allemaal naar een ton geluk?

Dit bijzondere liedje is geproduceerd door Edward Boellaard en Javi Escalera, de tekst is geschreven voor Javi Escalera. Gemasterd door Qpoint/Peter Brussee. Met dank aan Warner Chapell Music, CT Music & Edizioni Cursi

Er is ook een bijpassende videoclip, die goed gevuld is met adembenemende beelden van zijn geboortestad Rotterdam.

Written by Paul

Comments

This post currently has 1 comment.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.