menu Home
AlgemeenPolitiek

Bekladden verkiezingsposters.

Paul | 16 maart 2021

door onze politiek redactie:

Er was al eerder geconstateerd dat er verkiezingsposters waren beklad. De gemeente heeft toen heel snel actie ondernomen en een nieuwe poster over de bekladde poster heen geplakt. Helaas moeten we constateren dat het alweer is gebeurd. Het zou de mensen die dit hebben gedaan sieren om zich te melden. Het is allemaal zo respectloos om twee redenen, enerzijds naar degene die het betreft, anderzijds omdat het jouw eigendommen niet zijn. Daar heb je dus vanaf te blijven.

Written by Paul

Comments

This post currently has 1 comment.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.