menu Home
Gemeente Nieuws

Steun in de rug bij innovatie voor ondernemers

Paul | 9 maart 2021

Innovation Board helpt met kennis, netwerk en geld

De Innovation Board Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk biedt u als ondernemer steun bij uw innovatieplannen. De Board beschikt over kennis, een netwerk en een pot met subsidiegeld. Wilt u hier gebruik van maken? Doe dan online een aanvraag via de websites van de drie gemeenten. De wethouders Economie van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk ondersteunen dit initiatief om de lokale economie sterker te maken van harte.

Innovatie is veranderen om te verbeteren. Zeker nu is dat hard nodig. Maar wie kan ondernemers daarbij verder helpen? De gemeenten zijn samen met een groep lokale, innovatieve ondernemers de Innovation Board gestart. De Board is de spin in het web in een netwerk van innovatieve bedrijven, (hoge)scholen/universiteiten en overheden.
Online aanvraag via de gemeentelijke websites
Heeft u als ondernemer een innovatief plan en wilt u hulp van deze ervaren ondernemers? Heeft u behoefte aan een netwerk om uw idee een stap verder te brengen? Of is een financiële bijdrage net dat steuntje in de rug dat u nodig heeft? Vanaf maandag 8 maart kunt u via barendrecht.nl/innovatie, albrandswaard.nl/innovatie en ridderkerk.nl/innovatie uw aanvraag doen. U vult eerst een korte vragenlijst in. Daarna bekijkt de Innovation Board uw aanvraag en neemt contact met u op.

Innovatie aanjagen

Het is mooi om te zien hoe ondernemers elkaar verder helpen, zeker in deze moeilijke coronaperiode. Om innovatie in de regio aan te jagen beschikt de Innovation Board, naast kennis en een groot netwerk, over het subsidiegeld uit de MKB-deal. Dat kregen Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk in juli 2020 van staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) toegewezen voor hun programma ‘BAR Innovatie High Five’.Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.