menu Home
Algemeen

Workshop Werken met MS Teams voor vrijwilligers

Paul | 8 maart 2021

Wil je ook graag meedoen met online bijeenkomsten en workshops, zodat je ook in deze lastige tijden als vrijwilliger actief kunt blijven, maar weet je niet zo goed hoe dit werkt? Meld je aan voor de online workshop ‘ Werken met Teams’ op donderdag 18 maart van 10.00 tot 12.00 uur. De Vrijwilligersacademie van Facet Ridderkerk organiseert deze workshop in samenwerking met SeniorWeb van de Bibliotheek de Aanzet. Deelname is gratis.

Teams is een programma van Microsoft (MS) waarmee je via de computer, laptop of tablet online met elkaar kunt overleggen, bijeenkomsten volgen en anderen kunt horen en zien.  In deze online workshop nemen de docenten je al doende mee in het programma. Ze behandelen de basisvaardigheden van het werken met Teams. Voorkennis is dan ook niet nodig, wel enige computervaardigheid, een PC, laptop of tablet met camera en microfoon nodig en een goede verbinding met internet.

Aan de orde komen:

  • Hoe neem ik deel aan een vergadering of bijeenkomst?
  • Hoe werken functies als camera, microfoon, chat en (video) bellen?
  • Hoe kan ik zelf een vergadering of bijeenkomst uitvoeren?

Aanmelden kan via inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl of telefonisch 0180 – 430 440. Graag met vermelding van je naam, telefoonnummer en organisatie waar je vrijwilliger bent.

Neem voor meer informatie contact op met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440 of vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl .

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.