menu Home
Politiek

SGP-kandidaten delen emmers uit aan boeren

Paul | 6 maart 2021

Vrijdag 5 maart hebben SGP-kandidaten voor de Tweede Kamer emmers uitgedeeld aan boeren in hun omgeving. In totaal zijn er in heel Nederland vele honderden emmers uitgedeeld. In Ridderkerk werd onder andere een bezoek gebracht aan ‘boer Gijs’, beheerder van de zorgboerderij De Riederwaarde in het Lohmanpark. Marco Oosterwijk en Rick van de Waerdt vonden dat een mooie plek om ‘de zorg en de boer’ te combineren.
De agrarische sector staat in Nederland onder zware druk. Dat SGP staat pal voor de belangen van onze boeren. Boeren en tuinders zetten zich er letterlijk dag en nacht voor in om voor iedereen voldoende, betaalbaar en veilig voedsel te produceren. Daar zijn we alle boeren dankbaar voor.
Kandidaat Marco Oosterwijk: “De SGP zet zich altijd in voor de boerenbelangen. Een stem op de SGP is een pro-boer-stem. Voedsel is van enorm belang en de Nederlandse boeren doen het gewoon enorm goed. Ze verdienen steun in plaats van een bedreiging in hun voortbestaan. Rick van der Waerdt, als verpleegkundige actief in de zorg: “De zorg zit in mijn hart, deze zorgboerderij doet ongelooflijk mooi werk voor kwetsbare mensen: ik vind dat enorm belangrijk”. Boer Gijs vindt het SGP-bezoek een mooi compliment en een stimulans om zo door te gaan.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.