menu Home
Algemeen

ToBe Solisten Concours dit jaar online

Paul | 4 maart 2021

ToBe organiseert voor getalenteerde muzikanten het ToBe Solisten Concours. Deze zevende editie van de amateurwedstrijd vindt online plaats. Deelnemers filmen hun eigen optreden en leveren dit filmpje uiterlijk vrijdag 19 maart aan. Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen en op zaterdag 27 maart is er een online prijsuitreiking.

Deelname aan het ToBe Solisten Concours is mogelijk voor alle instrumenten. Amateurs, met of zonder begeleiding, van alle leeftijden kunnen zich aanmelden tot en met 19 maart. Ook niet-ToBe leerlingen zijn van harte welkom om mee te doen.

Prijzen
Een vakkundige jury beoordeelt de gespeelde werken op presentatie, muzikaliteit, programmakeuze, uitvoering, ritmiek, techniek en toonkwaliteit.
Er zijn drie categorieën: t/m 12 jaar, 13 t/m 18 jaar en 19 jaar en ouder. Per categorie zijn er drie mooie prijzen te winnen. Eén van de prijzen is het meespelen als solist tijdens een concert van het Drechtsteden Jeugd Orkest.

Aanmelden
Pak je kans en laat je talenten zien, aanmelden kan via de website van ToBe www.tobe.nl/agenda. De kosten bedragen € 14,00 per deelnemer (€ 17,00 vanaf 21 jaar). Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl/nieuws  


ToBe Solisten Concours-Isaura Laffeber-winnaar 2020-fotografie D. van der Weck

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.