menu Home
AlgemeenGemeente Nieuws

Week van AfvalHelden

Paul | 1 maart 2021

Vandaag start de allereerste Week van de AfvalHelden. Ongeveer 80 bedrijven uit de branche, waaronder de NV BAR Afvalbeheer doen hieraan mee. Dé Week van de AfvalHelden is bedoeld om medewerkers uit de afvalbranche in het zonnetje te zetten.  Medewerkers in de afvalbranche zijn van essentieel belang voor de volksgezondheid en zij helpen mee aan een mooie, schone leefomgeving. Dit doen ze dagelijks met veel toewijding en plezier! Met de inzameling van ons afval zorgen zij voor een belangrijke stap om van ons afval weer nieuwe grondstoffen te maken. Daar zijn wij trots op!

De opening van de Week van de AfvalHelden wordt vanochtend gedaan door demissionair Staatssecretaris Stientje van Veldhoven.

Afvaltips en kleurplaten

Vanaf vandaag (maandag 1 maart) plaatsen we een week lang op onze website en social media elke dag een nieuwe video met onze AfvalHelden in de hoofdrol. Hierin vertellen ze over wat ze tegenkomen in hun werk. Ook geven ze tips over hoe afval het beste aangeboden kan worden.De kleinste inwoners verrassen onze AfvalHelden deze week met een kleurplaat. Op onze website zijn acht kleurplaten te vinden. Meer informatie op www.bar-afvalbeheer.nl.

Op social media kunt u alle activiteiten van de NV BAR afvalbeheer volgen via #AfvalHelden en/of #WeekvandeAfvalHelden. Meer informatie over de week vindt u op: www.weekvandeafvalhelden.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.