menu Home
Algemeen

Gangmakers Lief en Leedstraten verrast

Paul | 16 februari 2021

Ook verrast met Valentijn? De gangmakers van de Lief en Leedstraten wel! Zij hebben als bedankje voor hun inzet voor hun buren een roos en een pot vol lekkers ontvangen.

Inmiddels telt Ridderkerk negen Lief en Leedstraten. De gangmakers van Lief en Leedstraten zetten zich in voor de buren in hun straat, maar op vrijdag 12 februari was dit even anders. Op deze dag werden de gangmakers door de medewerkers van Facet Ridderkerk verrast met een bedankje voor hun inzet. De gangmakers hebben namelijk al enkele acties samen met hun buren kunnen uitvoeren. 

Ook wonen in een Lief en Leedstraat?

Er zijn uiteraard bewoners nodig die zich voor hun straat verantwoordelijk voelen en samen met een buur de gangmakersrol willen vervullen. Wil jij ook in een Lief en Leedstraat wonen en met behulp van een klein budget en actiemateriaal aan de slag gaan? Meld je dan nu aan als gangmaker. Het is handig én gezellig om dat met twee personen te doen. Het draait om jou én jouw buren.

De gangmakers worden door Facet Ridderkerk begeleid met het benaderen van buren en ondersteund met alle materialen die daarvoor nodig zijn, zoals het Lief en Leedbudget, kaartjes en attenties. Geef u op! Kom erbij, u bent welkom en nodig. Bewoners die geïnteresseerd zijn kunnen zich opgeven bij Facet Ridderkerk 0180 – 432 350 of liefenleedstraat@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.