menu Home
Algemeen

Spreekuur met leefstijlcoach

Paul | 8 februari 2021

Ridderkerk Langer Gezond’: dat is het thema en de naam van het leefstijlproject van Facet Ridderkerk voor 65-plussers. Centraal in dit project staan vijf thema’s: voeding, beweging, slaap, stress en veiligheid. Voor al deze thema’s is het mogelijk om telefonisch of digitaal antwoord te krijgen op vragen: zijn voedingssupplementen iets voor mij? Wat kan ik doen om een goede nachtrust te verkrijgen? Beweeg ik wel voldoende? Wat moet ik doen om die paar kilo’s blijvend van mijn gewicht af te krijgen?

Juist in deze tijd waarin het moeilijk is om goede voornemens vol te houden, kan een steuntje in de rug net datgene zijn wat u nodig heeft om toch uw doel te bereiken. Leefstijlcoach Cathy van Es: “Vaak zien we dat mensen heel enthousiast beginnen, maar net iets te hard van stapel lopen. Dat maakt een voornemen zo moeilijk om vol te houden. Stap voor stap werken aan een betere gezondheid gaat misschien wat langzamer dan gewenst, maar geeft veel vaker een goed en blijvend resultaat. Geduld is daarbij gevraagd, maar de beloning, het halen van het doel, is er dan ook naar.”

Wilt u meer weten over Ridderkerk Langer Gezond of een afspraak maken voor een telefonisch of digitaal gesprek via Microsoft Teams met leefstijlcoach Cathy, neem dan contact op met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of stuur een e-mail naar cathy.vanes@facetridderkerk.nl.

Meer informatie over Ridderkerk Langer Gezond vindt u op www.ridderkerklangergezond.nl.

Foto: Facet Ridderkerk

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.