menu Home
Algemeen

GGD ZHZ en Rotterdam Rijnmond deels gesloten.

Paul | 7 februari 2021

De GGD Zuid-Holland Zuid opent maandag alleen de test- en vaccinatielocatie in Dordrecht. De teststraten in Gorinchem en Hoeksche Waard blijven ook morgen gesloten. Ook zal er morgen geen thuisbemonstering plaatsvinden.
De gemeente Dordrecht zal morgen extra aandacht besteden aan de route naar de vaccinatie- en testlocaties door te strooien en indien nodig sneeuwschuivers in te zetten. In Gorinchem en Hoeksche Waard, waar de testlocaties meer afgelegen liggen, kan het sneeuwvrij houden en regelmatig strooien van de aanrijroutes niet gegarandeerd worden.

De GGD zal morgen de situatie de hele dag in de gaten houden. Aan de hand van de actualiteit op dat moment worden eventuele aanpassingen gedaan.

De GGD Rotterdam-Rijnmond opent maandag de teststraten bij Rotterdam Ahoy, Rotterdam The Hague Airport Alle andere testlocaties in de regio blijven maandag gesloten. Vandaag bleven alle teststraten van de GGD in Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid vanwege de sneeuw dicht.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.