menu Home
Algemeen

Compaan tegen eenzaamheid

Paul | 1 februari 2021

De ouderenadviseurs van Facet Ridderkerk hebben eind 2020 Compaantablets aan senioren uitgereikt. De tablet van Compaan is speciaal gemaakt voor ouderen en mag tot november 2021 gratis gebruikt worden, inclusief de maandelijkse gebruikskosten. Voor senioren in Ridderkerk die de Compaantablet graag willen uitproberen, zijn er nog een aantal beschikbaar.

De Compaan is speciaal ontwikkeld voor mensen zonder enige ervaring met computers, laptops en/of tablets. Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven of beeldbellen? Dat willen we in deze lastige tijd toch allemaal? Met de Compaan kan dat op een eenvoudige en veilige manier. De Compaan heeft grote knoppen en een overzichtelijk scherm. U kunt nooit de weg kwijtraken op de tablet: er staat altijd een terug-knop op het scherm van de Compaan. Voor iedereen is deze tablet gemakkelijk te gebruiken.

De senioren die op dit moment gebruik maken van de Compaan zijn enthousiast. “Een dame van 90 jaar vertelt met veel trots dat ze nu beeldbelt met haar kleindochter en niet dacht dit ooit te kunnen leren”, zegt Miranda van de Nobelen, ouderenadviseur bij Facet Ridderkerk. Wilt u de Compaan uitproberen of kent u iemand die gebruik zou willen maken van de Compaan? Om in aanmerking te komen, moet er worden voldaan aan de volgende criteria: geen of weinig computerervaring, aansluiting voor WiFi en minimaal één persoon waarmee u kunt beeldbellen. Aanmelden kan bij Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of info@facetridderkerk.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.