menu Home
Sport

Ridderkerk FM sportnieuws: SV Bolnes verlengt contract met trainer Serge Lopes

Paul | 28 januari 2021

Het bestuur van SV Bolnes en trainer Serge Lopes zijn overeengekomen dat de ambitieuze trainer ook volgend seizoen de hoofdselectie zal trainen en begeleiden.

Het bestuur volgt hiermee het advies op van de Technische Commissie (TC). Deze TC bestaat uit een grote groep oud eerste elftal spelers van SV Bolnes onder leiding van Koos van Weijen en Cor Bak. Allemaal mannen met een blauw wit Bolnes hart.

Met elkaar hebben zij de handen ineen gestoken om er samen met het nieuwe ambitieuze bestuur voor te zorgen dat Bolnes volgend seizoen over een goede selectie beschikt die minimaal mee kan doen om een periodetitel.

Hierover zijn ook goede gesprekken gevoerd met Serge Lopes die deze uitdaging graag aangaat. Daarbij is niet alleen gesproken over de kwaliteit van de spelersgroep, maar ook over goede randvoorwaarden om trainer en spelers optimaal te kunnen laten functioneren. Zo is Bolnes op zoek naar een assistent trainer om Serge Lopes tijdens de trainingen en wedstrijden te ondersteunen.

Geïnteresseerden kunnen zich melden door een bericht te sturen naar tc@svbolnes.nl.

De TC is inmiddels ook al druk bezig om de selectie voor volgend seizoen op een goed niveau te brengen. Er zal natuurlijk worden gesproken met de huidige spelers van Bolnes en er staan gesprekken gepland met spelers die aan hebben gegeven interesse te hebben om bij Bolnes te komen spelen.

Op deze manier wordt gewerkt aan een goede en stabiele selectie die Bolnes de komende jaren naar een hoger niveau kan tillen. Dit alles als onderdeel van het plan om SV Bolnes in het geheel de komende jaren verder te helpen.

SV Bolnes voorzitter Leen Schellevisch en trainer Serge Lopes bekrachtigen “corona proof” de contractverlenging.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.