menu Home
Algemeen

Wie verras jij met liefde?

Paul | 25 januari 2021

Buurtbewoners kunnen op hun manier veel voor anderen betekenen. Op wat voor manier is dat volgens jou? Waar ben jij diegene dankbaar voor? Wil jij iemand uit jouw straat of buurt een hart onder de riem steken? Vertel het de sociaal makelaars van Facet Ridderkerk. Degene die jij opgeeft maakt kans op een ‘Hart onder de Riem’ attentie met iets fleurigs en lekkers.

Stuur een e-mail met jouw verhaal naar sociaalmakelaars@facetridderkerk.nl. Telefonisch doorgeven via kan ook. Sociaal makelaar Eveline Freling is op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar via 06 – 526 162 30. Reageren kan tot uiterlijk vrijdag 5 februari 2021.

De sociaal makelaars gaan op vrijdag 12 februari langs degene die jij wilt verrassen met deze attentie. Zo laat jij weten dat jij aan diegene denkt en wat hij of zij voor jou of jouw buurt betekent. Wie verras jij met liefde? Let op: Er zijn maximaal 50 presentjes weg te geven.

*Tijdens deze actie worden de coronamaatregelen van de Rijksoverheid nageleefd.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.