menu Home
Algemeen

Nationale Voorleesdagen

Paul | 19 januari 2021

Van 20 t/m 30 januari is het weer tijd voor de 10 leukste dagen van het jaar… de Nationale Voorleesdagen! Coco kan het! van Loes Riphagen is, door een comité van Nederlandse jeugdbibliothecarissen, verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2021. Kinderen tussen 2 en 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de Bibliotheek AanZet  Ridderkerk krijgen (zolang de voorraad strekt) een leuke goodybag met o.a het vingerpoppetje van Coco en nog wat leuke andere verrassingen.

Lid worden kan online op www.debibliotheekaanzet.nl. Reserveer gelijk boeken en haal deze gelijk op met je pas en goodybag.

De bibliotheek is gesloten maar voor het ophalen van gereserveerde boeken zijn we open van maandag tot vrijdag van 13.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.00 tot 13.00.

Na­ti­o­na­le Voor­lees­da­gen Uit­zen­ding 

Kijk en luister mee met de speciale uitzending van NVD-TV.  We gaan onder andere in gesprek met Marco van ’t Wout van Building Arts. Hij maakt een voorstelling van het Prentenboek van het Jaar Coco kan het!. Coco komt zelf ook langs. Én we ontvangen een special guest. Natuurlijk komt ook de rest van de Prentenboeken Top 10 aan bod. Tof! Ben jij erbij?

Waar en wanneerMeer informatie

  • Waar en wanneer: Woensdag 20 januari 202110:00, 14:00 en 16:00 uur – 

Vanuit huis

Meer informatie: 

Op woensdag 20 januari om 10.00, 14.00 en 16.00 uur kun je aanschuiven en live meechatten via ons YouTube kanaal AanZet Live. Van 21 t/m 30 januari blijft de uitzending beschikbaar op ons YouTube kanaal AanZet Live, maar dan zonder chatfunctie


Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.