menu Home
AlgemeenGemeente Nieuws

Gemeente herstelt fout parkeerautomaten

Paul | 15 januari 2021

Door Jan-Hein Visser

Mogelijk is het sommigen al opgevallen: op de parkeerautomaten was – op plaatsen waar het na 18.00 uur gratis parkeren is – al een aantal weken toch parkeertijd te kopen. Met name de avonden voor kerst deden heel wat bezoekers van het centrum dit voor de zekerheid ook, omdat gedacht werd dat er toch betaald moest worden. Normaal gesproken horen de automaten na afloop van de betaald-parkeren uren helemaal niet toegankelijk te zijn. De gemeente Ridderkerk heeft dit na meerdere meldingen opgepakt. De software in de automaten is vanaf vrijdagavond 15 januari na 18.00 uur aangepast en de fout hersteld. Zo belooft de Gemeente Ridderkerk. Men kan dan niet meer  een onnodig parkeerkaartje kopen. Aan het betaald parkeren op de gebruikelijke tijden en locaties veranderd niets.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.