menu Home
Politie

Extra politie-inzet op overlast in district Rijnmond Zuid-West

Paul | 23 december 2020

Onder het district Rijnmond Zuid-West vallen drie basisteams, namelijk: Haringvliet, Nissewaard en Oude Maas. Afgelopen week is er binnen het district extra personeel ingezet om overlast van vuurwerk en jeugd aan te pakken. Ook is hierbij gehandhaafd op de coronamaatregelen. Het bovenstaande leidde tot mooie resultaten. Er zijn in diverse plaatsen doorzoekingen geweest in woningen wat resulteerde tot ruim 70 kilogram illegaal vuurwerk en ruim 100 losse Cobra’s en Nitraten. Verder is er in Hoogvliet Rotterdam een inleveractie voor vuurwerk georganiseerd wat resulteerde tot het inleveren van maar liefst 37.9 kilogram vuurwerk. Ook zijn er vier illegale feesten beëndigt waarbij zes boetes en 32 officiële waarschuwingen zijn uitgereikt voor het overtreden van de coronamaatregelen. Verder zijn er in Spijkenisse, Barendrecht en Ridderkerk preventief fouilleer acties geweest. Tot slot is de politie veel preventief aanwezig geweest op veel overlastlocaties in het werkgebied Hierbij is ook nauw samengewerkt met de BOA’s van de gemeente. Leuk weetje: Sinds 1 november 2020 is in ons district totaal voor zo’n 1300 kilogram zwaar illegaal vuurwerk inbeslaggenomen en vernietigd.

Foto’s: @PolitieOudeMaas

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.