menu Home
Sport

Ridderkerk FM sportnieuws, André Stafleu stopt als hoofdtrainer bij SV Slikkerveer

Paul | 18 december 2020

door Arjan ’t Jong

Aan het einde van dit seizoen zal trainer André Stafleu stoppen als hoofdtrainer van het eerste elftal van voetbalvereniging SV Slikkerveer. Als deze drie seizoenen voorbij zijn kan André terugkijken op een wel hele bijzondere periode als hoofdtrainer. Het eerste seizoen bestond uit een experiment van de KNVB, namelijk een seizoen met een aparte najaarscompetitie en een aparte voorjaarscompetitie. Het tweede seizoen werd door corona vroegtijdig beëindigd en voor dit derde seizoen is het nog maar de vraag of het afgemaakt zal kunnen worden met het normale aantal wedstrijden. André heeft aangegeven binnen de vereniging actief te willen blijven. SV Slikkerveer gaat op zoek naar een geschikte opvolger.

Foto; Roelie ’t Jong

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.