menu Home
Geen categorieRadio Nieuws

Ridderkerk FM poetst eerder bedachte slogan op en gaat voor de Food Company Ridderkerk alsnog een inzameling doen.

Paul | 14 december 2020

Met de slogan ” Sla de handen ineen voor de Food Company Ridderkerk ” had vanaf 9 december in een pop-up studio in het centrum van Ridderkerk een mooie inzamelingsactie moeten starten voor de Food Company Ridderkerk. Door omstandigheden werd daar vroegtijdig de stekker uitgetrokken. Nu een harde lockdown aan de orde is en andere actie’s daardoor ook niet door mogen/kunnen gaan, is het harder nodig dan ooit om deze kwetsbare groep te helpen. Een donatie hoe klein of groot ook is van harte welkom.

Ridderkerk FM heeft een Crowdfund pagina gemaakt waar gestreefd wordt een fantastisch bedrag op te halen voor het goede doel. De komende weken zal Ridderkerk FM dagelijks tussen 12:00 en 22:00 uur aandacht vragen voor deze actie die duurt tot kerstavond 22:00 uur

https://getfunded.nl/campagne/13398-sla-de-handen-ineen-voor-de-food-company-ridderkerk

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.