menu Home
Algemeen

RIVM update: Positieve Covid-19 testen lopen met 20 op in Ridderkerk

Paul | 2 december 2020

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat de afgelopen 24 uur in Nederland bij 4942 mensen het nieuwe coronavirus is vastgesteld. Zo zijn er in de regio 765 nieuwe positieve testen bij gekomen. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 20. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen 7 dagen opgelopen naar 112. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 1949. Het RIVM meldt voor de regio 13 nieuwe ziekenhuisopnames. Er zijn in de afgelopen 24 uur in de regio 2 nieuwe sterfgevallen gemeld, waaronder 1 inwoner van Ridderkerk.

Lees alle cijfers voor Ridderkerk hier

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.