menu Home
Algemeen

Peuterdans en Kleuterdans in Het Plein

Paul | 23 november 2020

Muziekschool Ridderkerk biedt vanaf 6 januari ook Peuterdans en Kleuterdans aan in Het Plein, Koningsplein 3. Iedere woensdag geeft dansdocente Emma de Bruin van 11.15-12.00 uur les aan peuters en van 13.15-14.00 uur aan kleuters. De cursussen kosten € 118 voor 25 lessen.
Gratis proeflessen
Weet je niet zeker of dansen iets voor jouw peuter of kleuter is? Volg dan eerst een gratis proefles op woensdag 2, 9 of 16 december. Aanmelden voor de proefles kan via de proeflesbutton bij de cursus op de website. Kijk op www.muziekschoolridderkerk.nl voor meer info, het aanvragen van een proefles of om direct in te schrijven.

Peuterdans 2 en 3 jaar
Peuters zitten vol energie en bewegingsdrang. Spelenderwijs onderzoeken ze hun bewegingsmogelijkheden en verkennen ze de ruimte. Iedere dansles gaan ze op ontdekking. De peuters ontwikkelen motorische vaardigheden en muzikaliteit. Aan de hand van een thema of verhaal wordt je fantasie geprikkeld. Je danst met elkaar of alleen en je zingt soms lekker mee.

Kleuterdans 4 en 5 jaar
Elke les is een avontuur. De Kleuters dansen aan de hand van een leuk thema of verhaal en ontdekken op deze manier hun bewegingsmogelijkheden. Daarmee ontwikkelen ze hun muzikaliteit, motoriek en coördinatie. Al draaiend, springend en rollend kunnen ze hun energie kwijt op verschillende soorten muziek.

Dansdocente Emma de Bruin
Als kind volgde Emma al theater- en dansles bij ToBe. Ze begon met musicallessen en stroomde door naar de Productie waar ze een aantal jaren in voorstellingen speelde. Hier heeft ze haar enthousiasme, plezier en liefde voor dans verder ontwikkeld. Na de middelbare school ronde ze eerst de MBO Dansopleiding in Goes af en daarna studeerde ze in 2020 af als danser, docent en maker aan Codarts Rotterdam, richting Dance in Education. Naast het vele lesgeven heeft ze ook ervaring in het creëren van choreografieën en het optreden als danser.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.