menu Home
Geen categorie

RIVM update: Positieve Covid-19 testen lopen met 27 op in Ridderkerk

Paul | 22 november 2020

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat de afgelopen 24 uur in Nederland bij 5407 mensen het nieuwe coronavirus is vastgesteld. Zo zijn er in de regio 750 nieuwe positieve testen bij gekomen. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 27. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen 7 dagen opgelopen naar 140. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 1780. Het RIVM meldt voor de regio 11 nieuwe ziekenhuisopnames, waaronder 1 inwoner van Ridderkerk. Er zijn in de afgelopen 24 uur in de regio 3 nieuwe sterfgevallen gemeld.

Lees alle cijfers voor Ridderkerk hier

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.