menu Home
Algemeen

RIVM update: Positieve Covid-19 testen lopen met 22 op in Ridderkerk

Paul | 19 november 2020

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat de afgelopen 24 uur in Nederland bij 5725 mensen het nieuwe coronavirus is vastgesteld. Let op! Door een storing van gisteren zijn er vandaag 1000 tests meer gemeld.  Zo zijn er in de regio 667 nieuwe positieve testen bij gekomen. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 22. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen 7 dagen opgelopen naar 145. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 1716. Het RIVM meldt voor de regio 26 nieuwe ziekenhuisopnames. Er zijn in de afgelopen 24 uur in de regio 11 nieuwe sterfgevallen gemeld.

Lees alle cijfers voor Ridderkerk hier

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.