menu Home
Algemeen

Na de Berenjacht start nu de Sint en Pieten jacht .

Paul | 10 november 2020

De initiatiefnemers van de Berenjacht in Ridderkerk zetten zich weer volop in voor de kinderen van Ridderkerk .

Het is bijna zover dat Sinterklaas ons land weer bezoekt. Helaas zal dat dit jaar heel anders verlopen dan voorgaande jaren doordat Corona “roet” in het eten strooit voor dit gezellige sinterklaasfeest. Om toch, in deze moeilijke tijden , positieve herinneringen te maken , starten ze met het voorbereiden van de Sint & Pieten jacht Ridderkerk. Het zou zo leuk zijn als iedereen Sinterklaasversieringen voor het raam zou hangen. Zo kunnen de kinderen in ons dorp tijdens hun wandeling actief op jacht naar de mooiste sfeermakers…..Doet u mee..??!!

Plaats de versiering uiterlijk op 14 november, dan is namelijk de intocht van de Sint. Plaats de versiering zodanig dat deze goed te zien is vanaf de openbare weg. De jacht loopt tot 6 december, dat is de dag dat de Sint het land weer verlaat.

Ridderkerk FM heeft op 5 december , van 10.00 uur tot 17.00 uur een aangepast programma . Dan vieren we de verjaardag van Sinterklaas met de leukste Sinterklaasliedjes , kinder disco , verhaaltjes en zenden we ons hoorspel uit .

“Sinterklaas en de nep Sinterklaas” is een spannend hoorspel wat zich afspeelt in Ridderkerk . Bekende locaties in Ridderkerk zoals de scholen komen in het verhaal voorbij . Het hoorspel is s’morgens en s’middags te beluisteren .

Vanaf 14 november kan je ook je leukste , mooiste of gekste ‘Sinterklaas-foto’ mailen naar Ridderkerk FM . Op 5 december maken we de winnaar bekend die een leuke prijs wint . Stuur je foto naar sinterklaas@ridderkerkfm.nl . Vergeet niet je naam en leeftijd te vermelden en misschien een kort verhaaltje over de foto .

Volg op Facebook de Sint en Pieten jacht https://www.facebook.com/groups/212152663442009/

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.