menu Home
Algemeen

Initiatief voor schaatsbaan in Ridderkerk naar februari.

Paul | 6 november 2020

Het bestuur van Stichting Schaatsbaan Ridderkerk is sinds haar oprichting op 20 april jongstleden druk met de voorbereidingen voor het organiseren van een schaatsbaan op het Koningsplein in de maand december. De recent, door het Rijk, genomen Coronamaatregelen sluiten een schaatsbaan in de maand december helaas uit. De Stichting Schaatsbaan Ridderkerk gaat nu inzetten op een schaatsbaan in de maand februari. “We hopen dat de situatie tegen die tijd verbeterd is. Mochten er maatregelen gelden die soepeler zijn dan de huidige maatregelen, dan achten wij de organisatie van een schaatsbaan reëel.” ligt voorzitter John Stip toe. De maand februari is een ideaal alternatief voor december aangezien in de maand februari de voorjaarsvakantie valt. Buiten de voorjaarsvakantie is er ook gelegenheid voor schoolschaatsen. Om de schaatsbaan te organiseren zijn sponsoren nodig. De Stichting Schaatsbaan Ridderkerk is in gesprek met meerdere bedrijven en kan hen de garantie bieden dat de schaatsbaan tot twee weken voor aanvang nog geannuleerd kan worden en dat de bedrijven dan de sponsorgelden terug kunnen krijgen. “Voor veel bedrijven is de Coronacrisis een onzekere tijd. Tegelijkertijd zijn bedrijven bereid om maatschappelijke initiatieven te blijven steunen. Dankzij de steun van bedrijven kunnen we de schaatsbaan organiseren. We hopen dat veel organisaties ons initiatief omarmen.” voegt John Stip toe. Meer informatie over de schaatsbaan is te vinden op www.schaatsbaanridderkerk.nl en op de sociale media kanalen van de stichting.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.