menu Home
Weer

Ridderkerk FM weerbericht

Paul | 2 november 2020

door Leen de Koning

Afgelopen nacht liep de temperatuur op van 16 naar 18 graden.

Afgelopen nacht stroomde er zeer zachte lucht over onze regio uit, waarin de temperatuur op liep naar 18 graden. Vandaag  staat er een krachtige tot harde wind uit het zuidwesten. Er is veel bewolking en in de loop van de middag kan er enige regen vallen. De temperatuur daalt later vanmiddag en vanavond naar 13 graden.

Komende avond en nacht vrijwel overal droog met opklaringen en een afnemende wind. Het koelt af naar 8 graden.

Morgen zijn er eerst zonnige perioden, in de loop van de dag meer bewolking en lokaal kan er enige lichte regen vallen, maar veel neerslag wordt er niet verwacht. Bij een matige tot krachtige wind uit het zuidwesten wordt het met 12 graden een stuk minder zacht.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.