menu Home
Algemeen

RIVM update: Positieve Covid-19 testen lopen met 32 op in Ridderkerk

Paul | 31 oktober 2020

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat de afgelopen 24 uur in Nederland bij 9839 mensen het nieuwe coronavirus is vastgesteld. Zo zijn er in de regio 1449 nieuwe positieve testen bij gekomen. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 32. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen 7 dagen opgelopen naar 249. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 1257. Het RIVM meldt voor de regio 20 nieuwe ziekenhuisopnames. Er zijn in de afgelopen 24 uur in de regio 3 nieuwe sterfgevallen gemeld.

Lees alle cijfers voor Ridderkerk hier

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.