menu Home
Algemeen

RIVM update: Positieve Covid-19 testen lopen met 44 op in Ridderkerk

Paul | 29 oktober 2020

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat de afgelopen 24 uur in Nederland bij 10280 mensen het nieuwe coronavirus is vastgesteld. Maar door opnieuw een storing bij het RIVM wijken deze cijfers af van het werkelijke aantal besmettingen. Zo zijn er in de regio 1547 nieuwe positieve testen bij gekomen. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 44. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen 7 dagen opgelopen naar 256. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 1189. Het RIVM meldt voor de regio 10 nieuwe ziekenhuisopnames, waaronder 1 inwoner van Ridderkerk. Er zijn in de afgelopen 24 uur in de regio 8 nieuwe sterfgevallen gemeld.

Lees alle cijfers voor Ridderkerk hier

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • Ad Koppendrayer Vishandel
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Soep op wielen
 • Laatste Nieuws
 • Ook voor je pasfoto’s Handyman Ridderkerk
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Steun de Bieb
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • CategorieënThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.