menu Home
Algemeen

Ga dit jaar niet langs de deuren om snoep op te halen met Sint-Maarten en Halloween.

Paul | 29 oktober 2020

Ook de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond sluit zich aan bij de eerder door andere veiligheidsregio’s gedeelde oproep.

Traditiegetrouw gaan veel Nederlandse kinderen op 11 november met lampionnen langs de deuren om al zingend snoep op te halen. Sint-Maarten wordt niet overal in het land gevierd, al is de traditie steeds populairder aan het worden. Dit geldt ook voor Halloween, het Amerikaanse feest waar ook huis aan huis wordt gebedeld om snoepgoed.

Een woordvoerder van de Veiligheidsregio Rotterdam stelt dat het “alles behalve verstandig is om dit soort dingen wel te gaan doen als we het virus er onder willen krijgen. We rekenen er met klem op dat ouders die verantwoordelijkheid ook nemen.”

Foto: Martin Schutt

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.