menu Home
Sport

Voetbalvereniging Slikkerveer bestaat 100 jaar

Paul | 7 oktober 2020

In de schaft van de scheepswerf werd door een aantal werklui vol overgave gevoetbald . De sport “Football” kwam overwaaien uit Engeland en werd met argusogen bekeken . Dit alles leidde op 7 oktober 1920 tot de oprichting van OLIVIO. “Onze Leuze is Voorwaart in Overwinning” was de strijdkreet.

Dit was het begin van s.v. Slikkerveer wat met twee elftallen begon . In de oorlogsjaren om precies te zijn op 1 augustus 1941 fuseerde OLIVIO met Slikkerveer en vanaf dit moment ging men als één vereniging door het leven.
Momenteel bestaat de vereniging uit meer dan 44 elftallen, ca. 840 leden, waarvan meer dan 400  jeugdleden zijn. De vereniging beschikt inmiddels over 2 kunstgrasvelden, 2 grasvelden en een trainingsveld.

Vandaag bestaat v.v. Slikkerveer 100 jaar .

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play