menu Home
Politie

Alcomobilist vliegt uit de bocht op de A15

Paul | 5 oktober 2020

Zondagavond was er een melding van een ongeval op de A15,ter hoogte van Barendrecht. Het zou gaan om een voertuig welke uit de bocht was gevlogen en vervolgens over de kop geslagen zou zijn. Politie is ter plaatse gegaan en hebben 1e hulp verleend. Bestuurder kon gelukkig zelfstandig uit zijn voertuig komen. Politieagenten roken alcohol en hebben de bestuurder laten blazen op het gebruik van alcohol en dit bleek helaas het geval te zijn. De bestuurder blies een A indicatie en is aangehouden voor verdenking van rijden onder invloed. Op het bureau blies de bestuurder 610 ug/l op de ademanalyse apparaat. Dit is veel te veel. Het rijbewijs is ingevorderd van de bestuurder en hij zal zich moeten gaan verantwoorden bij het Openbaar Ministerie.
Alcohol drinken en daarna een voertuig besturen is geen goed idee en strafbaar!

Foto’s Politie

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play