menu Home
Algemeen

RIVM update: Positieve covid-19 testen lopen met 8 op in Ridderkerk

Paul | 4 oktober 2020

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat de afgelopen 24 uur in Nederland bij 4007 mensen het nieuwe coronavirus is vastgesteld. Dat zijn er voor het eerst meer dan 4000. Zo zijn er in de regio 570 nieuwe positieve testen bij gekomen. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 8. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen week loopt op naar 82. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 404. Het RIVM meldt drie nieuwe ziekenhuisopnames. Er zijn in de afgelopen 24 uur in de regio geen nieuwe sterfgevallen gemeld.


Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.