menu Home
Algemeen

Borstkankermaand: Corendon vliegtuig kleurt gehele borstkankermaand roze

Paul | 1 oktober 2020

Vanaf vandaag (1 oktober) tot eind oktober wordt de Boeing 747 die bij het Corendon Village Hotel Amsterdam (naast de A9) staat in roze licht gehuld. Traditiegetrouw worden er bij de start van de borstkankermaand wereldwijd objecten roze uitgelicht, dit om aandacht te vragen voor borstkanker. 

“De hele maand oktober zal ons prominente vliegtuig in de tuin van het Corendon Village Hotel roze worden uitgelicht om aandacht te vragen voor het belang van Pink Ribbon en de noodzaak om haar belangrijke onderzoeken te kunnen financieren,” aldus Martin de Boer, Directeur Marketing Corendon Hotels. 
 
Daarnaast worden er tal van acties georganiseerd om aandacht te vragen voor borstkanker en om geld op te halen voor borstkankeronderzoek. Kijk op www.pinkribbon.nl voor meer informatie. 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play