menu Home
Algemeen

Kunstroute On Tour.

Paul | 28 september 2020

Wat is dat ook alweer?
Het bestuur van de Kunstroute Ridderkerk wilt u er nog even aan herinneren dat wij, ondanks de Coronacrisis er toch het beste van proberen te maken!
Wij hebben daarom de Kunstroute On Tour in het leven geroepen; op drie plaatsen zullen er van 8 tot en met 15 oktober exposities gehouden worden.
 
Maar waar dan?
Twee toonaangevende galeries: Galerie Imspa in Ridderkerk en Galerie Friends of Art in Giessenburg geven onze kunstenaars op vier dagen in oktober de mogelijkheid om een selectie van hun beste werken te exposeren. Ook is er zoals vanouds de expositie in het gemeentehuis van Ridderkerk.
Zij bieden uiteraard alle faciliteiten om in deze tijd van Coronacrisis anders met de publieksstromen om te gaan. Elke locatie heeft zijn maatregelen getroffen om het publiek zonder problemen te ontvangen.

Anders nog iets?
Op alle drie de locaties is werk te zien van onze jongste kunstenaars! Zo zijn er werken te zien van Sharon van Wijngaarden, Laurens Spier en Michel Kooijmans. Laatst genoemde is tevens ook één van de bestuursleden van de Kunstroute Ridderkerk.
Daarnaast zijn er op twee locaties ook nog kunstenaars Live aan het werk! Zo zijn er op zaterdag in het atelier van Galerie Friends of Art in Giessenburg kunstenaars bezig met hun kunstwerk en op zondag zal er in Galerie Imspa een keramist aan het werk zijn. Stel hen vooral al je vragen!
Het lijkt nu al een doorslaand success te worden! De voorbereidingen voor Kunstroute on Tour 2021 zijn zelfs al gestart.

Bezoekdagen:
Galerie Friends of Art: 8 t/m 10 oktober (do t/m za 10.00-17.00 uur)
Galerie Imspa: 9 t/m 11 oktober (vr 13.00-17.00, za en zo 11.00-17.00 uur)
Gemeentehuis Ridderkerk 5 t/m 15 oktober (ma t/m vr 9.00 – 17.00 uur)
 
Meer informatie: op Facebook, Instagram en op de website: www.kunstrouteridderkerk.nl

Bronzen sculptuur Laurens Spier
Schilderij Michel Kooijmans

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play