menu Home
Algemeen

Leefbaar Ridderkerk ruimt zwerfafval

Paul | 19 september 2020

in het kader van World Cleanup day heeft Leefbaar Ridderkerk met een leuke ploeg zwerfafval geruimd. Niet alleen zwerfafval, maar ook een gesloopte fiets kwamen ze tegen op hun route door Ridderkerk. Tijdens een welverdiende pauze hebben we de groep nog even op de foto gezet.

De uiteindelijke opbrengst, 15 vuilniszakken en een oude fiets.
Een prachtig resultaat !
Door de uitgebreide campagne en oproepen hoopt Leefbaar Ridderkerk dat vele mensen in hun eigen omgeving ook het zwerfafval hebben opgeruimd, om zo Ridderkerk weer een stukje schoner, veiliger en leefbaar te maken.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.