menu Home
Radio Nieuws

Laatste zomereditie van #Bargezellig

Paul | 18 september 2020

Wat een geweldige uitzending is het geworden, een prachtige locatie en het stralende zonnetje brachten een ontspannen radioprogramma met als tafelheer Wethouder Marco Oosterwijk, waar we nader mee mochten kennismaken, terwijl Millo Scholte van Paviljoen Struis ons tot in de puntjes verzorgde. Marco had zich lekker ingelezen en deed vrolijk mee met de presentatie en stelde zijn vragen met gemak. De eerste gast was Manuel Hartman van MH Leather Design, blij was hij met het nieuws dat de ruimte waarin hij zijn leer bewerkt en workshops geeft , de oude Huishoudschool, aan de Koninginneweg blijft bestaan. Nadat Manuel vertelde dat zijn tassen verkocht worden in Schiedam vroeg Marco waarom niet in Ridderkerk?, en wilde de uitdaging wel aan om voor Manuel een mooie verkoopplek in Ridderkerk te vinden. Ilona & Jeroen Met kwamen langs met Shih tzu Tessa, zij waren vanmorgen bij Gerard Ekdom op Radio 10, helaas geen b(r)okaal en jaar lang voer voor Tessa. Jasper Heinsius kwam nog net niet op de ski naar Slikkerveer, maar kon veel vertellen over Port Du Ski. Het bedrijf aan de Kerkweg 219c heeft de deuren vanaf 1 september weer coronaproof geopend. Loodgietershulp.nl is per 1 september gestart met online videohulp bij problemen aan alles waar je normaal een loodgieter voor nodig hebt, een concept waar u kunt videobellen met een vakman die u stap voor stap verteld hoe u uw probleem met bijvoorbeeld de afvoer kunt oplossen. Nadat we een medley van popkoor different Koek hadden gedraaid vertelde koorlid Pim Tibboel enthousiast over het koor en wat ze allemaal zingen en meemaken, ter plekke kwam het idee om een nieuw programma te gaan maken waarin een club of vereniging een uur lang de tijd krijgt hun vereniging in het spotlicht te zetten. Als afsluiter kwam Karin Kayadoe, onze eerste tafeldame, vertellen over de World Cleanup day van zaterdag 19 september, waar zij met de ploeg van Leefbaar Ridderkerk aan mee doet. #BARgezellig stopt voor het zomerseizoen maar zal in de herfst en winterperiode zeker met regelmaat te beluisteren zijn vanuit een binnen locatie. Volg ons op Facebook of twitter en blijf op de hoogte van onze programma’sWritten by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.