menu Home
Sport

Aanmelden voor de Voetbal Koppel Quiz 2020

Paul | 15 september 2020

Op de persconferentie van Mark Rutte op donderdag 12 maart werd duidelijk dat de Voetbal Koppel Quiz van 13 maart 2020 niet zou kunnen plaatsvinden. Nu, een half jaar later, hebben Slikkerveer en buurman KCR een nieuwe opzet bedacht die tegemoetkomt aan de richtlijnen van RIVM.
In de jubileumweek start op vrijdag 9 oktober om 19.30 de negende editie in Sporthal De Wissel. Het bestuur en de quizorganisatie zijn zeer verheugd met KCR als samenwerkingspartner. Nu beide sportverenigingen de handen ineenslaan, kan op een unieke manier alsnog het honderdjarig jubileum worden opgeluisterd met een typische Slikkerveeravond. In een avondvullend programma kraken deelnemers hun breinen over uiteenlopende onderwerpen waaronder de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Champions League en de successen van de Oranje Leeuwen en Leeuwinnen. Ook de welbekende Panini plaatjes en paspoortjes komen op het scherm voorbij.
Aanmelden gaat via quiz@svslikkerveer.nl of via René Visser, Marc van den Herik, Mike van der Stel en Ronald Capelle (06 – 42123013). Deelnemers die zich voor 13 maart hadden opgegeven moeten zich opnieuw aanmelden. Vergeet naast de individuele namen niet de teamnaam te vermelden. Deelname is € 15,- per koppel, die in de sporthal voorafgaand aan de quiz betaald zal worden. Met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen is er plek voor 80 duo’s. De aanvang van de voetbalquiz is 19.30 uur. Sporthal De Wissel is geopend vanaf 19.00 uur.

archieffoto SV Slikkerveer, maker Arjan ‘t Jong

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • Ad Koppendrayer Vishandel
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Soep op wielen
 • Laatste Nieuws
 • Ook voor je pasfoto’s Handyman Ridderkerk
 • NJoy Brasserie & Wijnbar
 • Steun de Bieb
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / SenaLIVE OFFLINE
Loading...

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.