menu Home
Radio Nieuws

Ridderkerk FM op Locatie

Paul | 14 september 2020

Het zomerseizoen is bijna voorbij, dat betekend voor Ridderkerk FM dat de locatie uitzendingen vanaf een gezellig buitenterras zullen stoppen. Het programma #BARgezellig blijft natuurlijk wel bestaan! De programmaleiding is naarstig op zoek naar een mogelijkheid om binnen, op gepast afstand het programma te kunnen voortzetten, zonder dat we horecaondernemers beperken in hun toch al zware tijd. De laaste locatie uitzending voor dit zomerseizoen zal plaatsvinden op vrijdag 18 september vanaf het boventerras van Paviljoen Struis, met als tafelheer Marco Oosterwijk en natuurlijk diverse andere gasten. De uitzending begint om 14:00 uur. Het presentatie duo Paul & Marian beloven er weer een #BARgezellig programma van te maken. Dat Ridderkerk FM in de afgelopen 5 maanden weer een mooie plaats heeft verworven in het medialandschap van Ridderkerk blijkt wel aan het aantal aanmeldingen van nieuwe medewerkers. Aan het begin van de herfst, op 24 september, start Siem Voorberg zijn programma Studio West. Een gevarieerd muziekprogramma van de 60’s tot nu, met informatie uit Ridderkerk. Het programma is elke donderdag te beluisteren tussen 15:00 en 16:00 uur. Siem is zeker niet nieuw voor de luisteraars in Ridderkerk en wij heten hem dan ook van harte welkom.

Blijf op de hoogte en volg ons op facebook & twitter.
Luisteren kan via www.ridderkerkfm.nl/luisteren of via één van de gratis te downloaden radioappsWritten by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Ad Koppendrayer Vishandel
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.