menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws, Ridderkerk Rowdies wint ook derde wedstrijd

Paul | 24 augustus 2020

Nadat voorgaande weekend de eerste thuiswedstrijd gewonnen werd deden de mannen van coaches Leo Voogd en Joop Groen dat afgelopen zondag even dunnetjes over. Uit bij Schiedam werd een goede wedstrijd met 1 – 9 gewonnen.
Rowdies opende in de 2de slagbeurt de score door maar liefst alle 9 man aan slag te krijgen en daar uiteindelijk 3 punten uit over te houden. Schiedam kon daar door het uitstekende pitchen van Shawn Ros eigenlijk niks tegen in brengen. Zowel de pitching als de verdediging aan beide kanten hielden het verder in die begin fase van de wedstrijd dicht en pas in de 5de inning kwam daar wat verandering in.
Schiedam kwam in hun gelijkmakende 5de slagbeurt met 1 puntje terug, 2 goede honkslagen en een veldactie zorgde dat dit punt over de thuisplaat kon komen.
Rowdies antwoorde gelijk in hun 6de slagbeurt door gelijk weer 3 punten te scoren, vooral de 3-honkslag van Tim van Toorn (tevens beste slagman aan de kant van de Rowdies met 4 hits uit 5 slagbeurten) en de 2-honkslag van Milan Stoker droegen hieraan bij en brachten de stand op 1 – 6.
Aan de kant van Schiedam bleef het hierna aan slag heel stil, Shawn Ros gooide tot en met de 7de slagbeurt van Schiedam een goede wedstrijd, hij werd in de 8ste slagbeurt van Schiedam afgelost door Brian Ligthart waarna in de 9de slagbeurt Sam van de Meer als closer de boel op slot gooide.
De laatste 3 punten werden gescoord in de 9de slagbeurt van Rowdies. De vervangende werper van Schiedam had moeite om de plaat te vinden en met 4 maal 4-wijd, een honkslag en een geraakte slagman kwamen er eigenlijk 3 punten goedkoop over de thuisplaat en was de eindstand van 1 – 9 bereikt.
Komende weekend speelt Ridderkerk Rowdies weer thuis aan de Oosterparkweg om 14.30 uur tegen Storks 2 uit Den Haag

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play