menu Home
Radio Nieuws

Locatieuitzendingen Ridderkerk FM

Paul | 24 augustus 2020

Ridderkerk FM gaat de komende tijd weer vaak op pad, zo kan Ridderkerk kennismaken met Ridderkerk FM en haar medewerkers.
Zo zullen de uitzendingen op donderdag 27 augustus in het teken staan van de laatste dag van de zomeractiviteiten van de samenwerkende organisatie’s Facet, Jeugdwielertoer 3×2 en Jeugdland, Stichting Evenementen Ridderkerk. Onze locatie studio wordt dan opgebouwd bij vv Rijsoord of bij slecht weer in de Sporthal Drievliet. De uitzendingen beginnen al om 9:00 uur. De verrichtingen van de kinderen zullen we in het radioprogramma verslaan, maar er is ook voldoende ruimte voor muziek en andere informatie.
Op zondag 30 augustus komen onze middagprogramma’s live vanaf de Donckse Fair. We starten daar om 13:00 uur tot einde fair ( 18:00 uur ). Hier zullen we o.a. verslag doen van het theater op het gazon, de show van Prinsen en Prinsessen en hopen we Anna Majchrzak, soliste bij André Rieu, voor de microfoon te halen.

Ridderkerk FM beluister je via www.ridderkerkfm.nl, tune-in of via één van de gratis beschikbare radioapps.

 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play