menu Home
Radio Nieuws

Ridderkerk FM Live op Donckse Fair

Paul | 19 augustus 2020

Zaterdag 29 en zondag 30 augustus vindt de fair plaats op de buitenplaats Het Huys ten Donck in Ridderkerk. Met ook dit jaar: een uniek kijkje achter de deuren van het historische Huys.

Dankzij de versoepelingen is het toch mogelijk ook dit jaar de Donckse Fair te organiseren. Uiteraard houdt de organisatie rekening met alle benodigde maatregelen, waaronder de 1,5 meter. Maar bovenal moet het een gezellige (en veilige) dag worden ter afsluiting van de zomervakantie.

Dag voor jong en oud!
Er staan weer diverse mooie standhouders op de fair. Van boerenproducten, brocante, kunst tot woondecoratie en kleding. Er is van alles te vinden. Ook is er dit jaar weer een mooi programma opgesteld – leuk voor jong en oud. Met laser kleiduivenschieten, theater, compleet verzorgd kinderprogramma, prinsessenoptreden en muzikale optredens. Eén van deze muzikale optredens wordt gedaan door Hiske Bongaart, bekend van The Voice! Daarnaast zal niemand minder dan Anna Majchrzak, soliste bij André Rieu, de zondag afsluiten onder begeleiding van pianist Arjan Breukhoven.

Op beide dagen kan men zich inschrijven voor de ‘Grote Trek’: een kijkje van voor- tot achterdeur in het statige authentieke Hoofdhuys. Hiervoor is een maximum aantal mensen ingesteld om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Inschrijven hiervoor kan op de fair zelf. Wil je ervan verzekerd zijn dat je binnen kan kijken of benieuwd naar meer achtergrondinformatie? Dan is het mogelijk om een rondleiding in het Huys te boeken. Ook in het eeuwenoude Engelse landschapspark kun je een plekje boeken voor een wandeling onder begeleiding van een
natuurgids.

Ticketverkoop en coronamaatregelen
In verband met corona, is het dit jaar alleen mogelijk online tickets te kopen. Dit kan via www.ticketview.nl/shop/huystendonck. De organisatie is druk bezig om het evenement zowel gezellig áls veilig te maken. Daarom wordt iedereen verzocht bij binnenkomst zijn handen te ontsmetten, wordt er toegezien op de naleving van de 1,5 meter afstand en is er een maximum aantal bezoekers per dag dat de fair kan bezoeken. Ook zal er op meerdere plekken éénrichtingsverkeer zijn. Mensen met corona gerelateerde klachten, worden verzocht thuis te blijven.

Meer informatie over de Donckse Fair, het programma én de corona maatregelen die de organisatie neemt, vind je op de website www.huystendonck.nl/doncksefair.
Aanmelden als standhouder of op een andere manier samenwerken/bijdragen aan het programma van de Donckse Fair? Neemt u contact met op met de organisatie via doncksefair@huystendonck.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play