menu Home
Algemeen

Vannacht afsluiting van de brug over De Noord (N915)

Paul | 11 augustus 2020

Vanaf 0.30 uur vannacht sluit Rijkswaterstaat de brug in beide richtingen af voor alle verkeer. Rijkswaterstaat kort het beweegbare deel van de brug bij het fietspad met een centimeter in zodat deze bij uitzetting door de warmte niet klem komt te zitten. Dit doen ze als aanvullende maatregel naast het koelen van de brug om schade aan de brug te voorkomen. Meer informatie en omleidingsroutes: www.rijkswaterstaat.nl

Foto: Google Streetview

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.