menu Home
Politie

Echtpaar uit Ridderkerk betrokken bij ernstig ongeval op de A27

Paul | 9 augustus 2020

Zaterdagmiddag is bij een eenzijdig ongeval op de A27 ter hoogte van Hoogblokland is een 74-jarige automobilist uit Ridderkerk overleden. Zijn even oude echtgenote raakte zeer zwaar gewond. De politie zette de snelweg af, zodat de vrouw met een spoedtransport per ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht kon worden. De auto klapte kort na half vijf met hoge snelheid tegen een bordenportaal op de oprit van de parkeerplaats Scheiwijk. Alle hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar konden voor de automobilist niets meer betekenen.
De politie stelde een technisch onderzoek in naar de oorzaak van het ongeluk. In verband daarmee was om half zeven nog altijd één rijstrook van de A27 afgesloten.

foto: Rijkswaterstaat

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play