menu Home
Algemeen

Europees geld ook voor beveiligde parkeerplaats voor vrachtwagens bij Ridderkerk

Paul | 16 juli 2020

Voor de aanleg van vijf beveiligde parkeerplaatsen voor vrachtwagens komt 6,5 miljoen euro beschikbaar. Met het geld worden 1600 parkeerplekken met voorzieningen voor chauffeurs aangelegd langs belangrijke snelwegen voor het goederenvervoer van en naar de Rotterdamse haven. De truckparkings komen langs de A15 bij Ridderkerk, de A16 bij Moerdijk, de A67 bij Maasbree, de A76 bij Bocholtz en bij de haven van Vlissingen. Het is voor het tweede jaar dat minister Van Nieuwenhuizen en de bestuurders van de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland, Limburg en Zeeland succesvol geld ophalen in Brussel voor beveiligde truckparkings. Vorig jaar ging het om een bedrag van 4 miljoen euro.
Nieuw Reijerwaard wordt genoemd als mogelijke locatie.
In het beeld kwaliteitsplan van Nieuw Reijerwaard wordt echter alleen gesproken over grotere agro-logistieke bedrijvenclusters.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.