menu Home
Algemeen

Leerlingen van het Máxima College doen vandaag de Máxirun Corona stijl!

Paul | 15 juli 2020
De MáxiRun 2020 corona stijl! Wij zijn er klaar voor, jullie ook? De uitdaging dit schooljaar is om met elkaar 5.000 minuten te bewegen zodat iedereen topfit de vakantie in kan! om 09.00 uur start de eerste groep leerlingen in de Gorzen aan een dag outdoor sporten, om 10.00 start de groep op het schoolplein en vanaf 12.00 begint de estafette in het zwembad. Eerdere jaren werd Maxirun gehouden van een bepaald startpunt waar de leerlingen naar toe werden gebracht. In estafette vorm, rennend en fietsend kwamen de leerlingen weer terug naar school. Door alle Corona maatregelen is het dit jaar met medewerking van o.a. De Fakkel en Top gym mogelijk gemaakt om de leerlingen toch te laten sporten. Ouders worden via blogs en filmpjes op de hoogte gehouden van de activiteiten via Social Schools. Door alle maatregelen mogen de ouders/verzorgers helaas niet “live” op locatie kijken. Deelname aan de Máxirun is niet verplicht voor de leerlingen. De leerlingen die wel mee doen, Heel veel succes !


Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play