menu Home
Algemeen

Instaroute in De Loods

Paul | 15 juli 2020

Woensdag 5 augustus wordt er in De Loods een museum opgebouwd door het jongerenwerk van Facet Ridderkerk. Speciaal voor alle liefhebbers van leuke foto’s met toffe achtergronden.

De online wereld is tegenwoordig niet onmisbaar. Leuke foto’s plaatsen op Instagram en Facebook doen velen. Het jongerenwerk helpt je hier deze zomer een handje bij. Er worden allerlei settings bebouwd met leuke achtergronden en accessoires zoals een grote volwassen ballenbak, een roze fiets, neon signs en nog veel meer geïnspireerd op o.a. Wondr Experience in Amsterdam. Deelname bedraagt €1,00 en alle leeftijden zijn van harte welkom. Wil je langskomen 5 augustus? Meld je dan even aan via www.facetridderkerk.nl of stuur een e-mail naar inschrijven@facetridderkerk.nl en vermeld dat je je in wilt schrijven voor instaroute.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play