menu Home
Algemeen

Workshop ‘Vrijwilligerswerk, iets voor u?’

Paul | 14 juli 2020

Denkt u er wel eens over na om vrijwilligerswerk te gaan doen, maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn en wat er bij u past? Facet Vrijwilligerssteunpunt organiseert op dinsdag 22 september van 10.00 tot 12.00 uur de workshop ‘Vrijwilligerswerk, iets voor u?’ op het kantoor van Facet Ridderkerk. Deelname is gratis.

Tijdens de workshop wordt gekeken naar wat vrijwilligerswerk is, motieven om vrijwilligerswerk te doen, voorbeelden van vrijwilligersorganisaties- en functies. Ook worden de rechten en plichten als vrijwilliger besproken en een interessetest gedaan. In een ontspannen sfeer maakt u zo kennis met de wereld van vrijwilligerswerk. De workshop is bedoeld voor inwoners die overwegen om vrijwilligerswerk te gaan doen en zich willen oriënteren.

Aanmelden kan via inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl. Voor meer informatie kan iedereen contact opnemen met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440 of vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play